Ytterligare information gällande Nestor´s återutgivning av ”Kids In A Ghost Town”

Fredagen den 30:e september återutger Nestor som bekant sitt bejublade debutalbum ”Kids In A Ghost Town” via sitt nya bolag Napalm Records. Så här går att läsa i ett pressmeddelande:

Det unisont hyllade debutalbumet från nostalgiska rockbandet NESTOR släpps igen. Efter att ha ingått samarbete med Napalm Records tidigare i år bestämde sig bandet och bolaget för att ge nytt liv till albumet, med nya låtar och nytt omslag.
Deluxeutgåvan som släpps digitalt och på CD, vinyl och kassett inkluderar senaste singeln “Signed In Blood” som släpptes i våras, en låt baserad på en sann vänskap som kan spåras tillbaka till året 1989 och bandets blygsamma början, innan den tre decennier långa paus som varade fram till deras återbildande och succéartade återkomst förra året.
Två ytterligare spår rundar av den förstärkta låtlistan. Den sombra och reflekterande låten “A Losing Game” innehåller så många tonartsbyten att det framkallar tårar i ögonen på vem som än lyssnar på den (till och med herrarna i Ultravox!) och coverversionen av “I Wanna Dance With Somebody” låter som den perfekta sommarromansen mellan Whitney och Van Halen.

Ett fantastiskt album har blivit ännu bättre! Deluxeutgåvan av “Kids In A Ghost Town” finns överallt den 30 september. Till och med i din Walkman!

NESTOR bildades ursprunglingen i Falköping 1989 av fem barndomsvänner som nu gjort en triumfartad återkomst efter nästan tre decenniers dvala, med sin nostalgiska 80-talsrock. Med denna andra chans att nå sina barndomsdrömmar om att bli rockstjärnor kommer de fem herrarna i NESTOR inte slösa bort en enda sekund av denna fantastiska resa!

NESTOR ÄR:

Jonny Wemmenstedt (gitarr)
Tobias Gustavsson (sång)
Martin Frejinger (keyboards)
Mattias Carlsson (trummor)
Marcus Åblad (bas)


https://www.nestortheband.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s