Retroplattan: Kharma – ”Wonderland”

Här har vi en riktigt bra platta som är väl värd att skriva några rader om. Kharma var ett band som bestod av medlemmarna Göran Edman (sång), Dragan Tanaskovic (gitarr), Atilla Szabo (keyboards), Joel Starander (bas) och Imre Daun (trummor). En mycket stark lineup helt klart. Inget snack om saken. Albumet som har titeln ”Wonderland” dök upp i skivdiskarna år 2000 via det tyska bolaget MTM Music och innehåller 13 stycken spår.

Låtarna ”Wonderland”, ”Knowing You”, ”Standing Alone”, ”Ray Of Sunshine”, ”Don´t Close Your Eyes” och ”Hold On” är mina absoluta favoriter. Men hela skivan håller en mycket hög nivå med inga direkta svagheter. Att Göran Edman sjunger som en gud här gör ju inte saken sämre direkt. Har ni av någon konstig anledning missat detta grymma album så finns det att hitta digitalt via bland annat Spotify.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s