Retroplattan: Signal – ”Loud & Clear”

Nu har det blivit dags att plocka fram denna klassiska platta ur skivhyllan. Det handlar förstås om Signal och deras fantastiska debut ”Loud & Clear” från 1989. Här kan man hitta låtar som ”Arms Of A Stranger”, ”Does It Feel Like Love”, ”Liar”, ”Could This Be Love”, ”You Won´t See Me Cry” och ”Go”.

Detta är en skiva som jag allt som oftast återkommer till när jag vill ha en ordentlig dos av AOR. Kan även konstatera att Marcie (Mark) Free sjunger som en gud rakt igenom hela albumet. Förutom Mark Free bestod bandet av Danny Jacob (gitarr), Erik Scott (bas, keyboards) och Jan Uvena (trummor)

Plattan finns bland annat att lyssna på digitalt via Spotify.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s