Recension: Chez Kane – ”Powerzone”

Sångerskan Chez Kane fick sitt stora genombrott i och med förra årets debutplatta. Nu är hon tillbaka med sitt andra album som fortsätter där den första slutade och även denna gång har hon samarbetat med Crazy Lixx Danny Rexon, som vanligt gör ett bra jobb. Låtar som ”I Just Want You”, ”(The Things We Do) When We’re Young In Love”, ”Love Gone Wild”, ”Powerzone”, ”I’m Ready (For Your Love)” och ”Guilty Of Love” går absolut inte att blunda för. 6 stycken högklassiga spår som sitter som en smäck.

Ibland kan jag dock känna att albumet blir en aning enformigt där inget direkt sticker ut och överraskar. Har för mig att jag satt och tänkte samma sak med 2021 års debutalbum. Det är bra men det är inget album som jag kommer sätta på repeat och lyssna på om och om igen. Skivan innehåller ändå ett par riktigt starka låtar som gör att mitt intresse hålls vid liv en liten stund i alla fall.

Gillade du Chez Kane´s debutskiva kommer du säkert även vad du hör på ”Powerzone”. Plattan släpps fredagen den 21:e oktober via bolaget Frontiers Records.

Betyg 6,5/10

Skriven av Henric Wahlberg

LINE-UP:
Chez Kane – Vocals
Danny Rexon – All Instrumentation

Additional Musicians:
Jesse Molloy – Saxophone

Produced By: Danny Rexon
Recorded By: Danny Rexon & Harry Scott Elliott
Mixed By: Danny Rexon

Mastered By: Erik Mårtensson @ Mass Destruction Production

Executive Producer / A&R: Serafino Perugino

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s