Video: Roulette – “Ready For Friday Night”

Efter releasen av albumet “Now!” och alla fina recensioner världen över var planen att Roulette skulle ut på en stor Europaturné och även spela på ett par festivaler i Skandinavien. Men så kom pandemin och allt sköts upp.

De har väntat tålmodigt på att få träffa sina fans och NU händer det. Roulette headlinade Scandirock Melodic i Göteborg, spelade på Sabaton Open Air (med band som NestorAmaranthe och Hammerfall) och fick betyget 9/10 i en recension för sitt liveframträdande där och dessutom åkte bandet på en framgångsrik turné i Spanien i september.

De kommer också att spela i sin hemstad Sundsvall och avslutar sedan året i slutet av november och spelar på All Star Fest i AntwerpenBelgien (delar scen med legender som DemonPraying MantisFMTreat och många fler).

För att fira detta släpper bandet nu en ny singel/video som heter ”Ready For Friday Night”!

Bandet kommenterar låten:
Ready For Friday Night är en ”partylåt” om känslan av att gå på fest med sina vänner efter en hård veckas arbete. Men det har också en djupare innebörd, och det är vad vi alla kände när samhället öppnade upp efter 2 år av pandemin.

Låten är inspelad av Chris Rehn i BoomBox Studio, Chris ligger också bakom videon, inspelad under bandets Spanien turné!

ROULETTE – Ready For Friday Night – ute nu på Black Lodge Records / Sound Pollution.

Lämna ett svar