Recension: StreetLore – ”s/t”

StreetLore är namnet på ett nytt italienskt AOR-projekt som nu släpper ett självbetitlat debutalbum. Projektet kretsar till stora delar kring keyboardisten Lorenzo Nava som här lyckats få med en rad namnkunniga gäster, eller vad sägs om till exempel Terry Brock, Davide ”Dave Rox” Barbieri, Jesús Espín och Satin. Förutom Lorenzo Nava på keyboard utgörs StreetLore även av följande musiker:

Andrew Trabelsi (gitarr, keyboards)
Matteo Serra (gitarr)
Angelo Sasso (bas)
Luca Ferraresi (trummor)

Albumet innehåller 11 stycken låtar med ett klassiskt AOR/melodiöst sound som faktiskt tilltalar mig en hel del. Här är de låtar som jag tycker sticker ut mest: ”Brothers”, ”Friends In Time”, ”Only Wounds Remain”, ”Say Farewell” och ”Weaker Than Before”.

Detta är en stabil platta som säkert kommer gå hem bland ganska många av er som följer DMB. Fredagen den 25:e november har det blivit dags för albumet att släppas via bolaget Art Of Melody Music & Burning Minds Music Group.

Betyg 8/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s