Recension: T3nors – ”Naked Soul”

Nu presenterar bolaget Frontiers Records ytterligare ett av många projekt. Denna gång handlar det om T3nors bestånde av sångarna Robbie LaBlanc (Blanc Faces, Find Me), Toby Hitchcock Pride Of Lions) och Kent Hilli (Perfect Plan) Alla tre är stora favoriter för mig inom den melodiösa rocken/AOR:en, så då tänker man ju att detta kommer bli hur bra som helst. Men ack så fel jag hade. En sömnigare platta för man leta efter. Här fattas både glöd och tempo. Man sitter hela tiden och väntar på att albumet ska tända till men det kommer aldrig utan nästan samtliga låtar går i ungefär samma släpiga tempo. Lite synd för jag brukar ju gilla vad dessa tre herrar brukar syssla med i deras respektive band eller projekt. Men detta album funkar inte alls för mig. Tror det beror till stor del på att låtmaterialet är alldels för svagt. Även produktionen känns rätt mossig om jag ska vara ärlig.

Låtar som dock är värda att nämna är ”Time Is Coming”, ”Silent Cries”,”Torn” och ”Strength To Carry On” annars så är det inte så mycket att skriva hem om när det gäller detta album tyvärr. Med tankte på vilka grymma sångare som är med i projketet så hade jag hoppats få höra något mycket bättre.

Albumet ”Naked Soul” släpps fredagen den 10:e februari via bolaget Frontiers Records.

Betyg 3,5/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s