Grand Design släpper ny singel på fredag

Den 21:e april släpper det svenska AOR bandet Grand Design nya albumet ”Rawk” och nu på fredag kommer det dyka upp ett smakprov i form av singeln ”God Bless Rawk ‘n’ Roll”. Sedan tidigare har man även släppt låten ”Tuff It Out” från den kommande plattan.

”Grand Design continue to hold the perfect element that bring hooks, breaks and choruses to the forefront. Hands down God Bless Rawk ’n’ Roll is a classic. Frontman Pelle Saether says about the second single from the upcoming album: “God Bless Rawk ‘n’ Roll has that typical, well known Grand Design sound with a chorus that will blow your mind! The song is about the band being on the road, touring, meeting fans. It’s all about rawk n roll – and we loooove it.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s