Retroplattan: Mikael Erlandsson – “The Gift”

I april 2003 släppte sångaren Mikael Erlandsson en riktig höjdarplatta i form av “The Gift”. Detta är en skiva innehållande en rad melodiösa rocklåtar med en stänk av härlig medryckande pop. Medverkar på albumet gör även namn som Mats “MP” Persson – (gitarr, keyboards, bas), Jan Eliasson (gitarr), Christer Jansson (trummor), Claes Andreasson (akustisk gitarr) och Torbjörn Wassenius (akustisk gitarr)

Låtar väl värda att nämna är “Out of Champagne”, “Stop (Following Me)”, “Soul Is My Name”,  “I Send You My Heart”, “Love’s Got a Hold on Me” och “24 Hours”. ja, det finns mycket positivt att säga om denna platta, som snurrar här hemma rätt flitigt fortfarande. Tycker förövrigt att Mikael Erlandsson gör en av sina bästa sånginsatser här.

Skriven av Henric Wahlberg

Lämna ett svar