Grand Design bjuder på ytterligare ett smakprov från sitt kommande album

Det svenska AOR bandet Grand Design har precis släppt ytterligare en singel från sitt kommande album ”Rawk”. Denna gång handlar det om låten ”God Bless Rawk ‘n’Roll”, som finns att lyssna på här nedan.

Following the first single ”Tuff it Out” from the upcoming ”Rawk” album, Grand Design continue to hold the perfect element that bring hooks, breaks and choruses to the forefront. Hands down ”God Bless Rawk n Roll” is a classic. Frontman Pelle Saether about the 2nd single from the upcoming album: ”God Bless Rawk n Roll” has that typical, well known Grand Design sound with a chorus that will blow your mind! The song is about the band being on the road, touring, meeting fans. Pelle says: ”It’s all about rawk n roll – and we loooove it”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s