Recension: Secret – ”Stop This World”

Sångaren Jesús Espín (91 Suite) och Iván González (91 Suite, Room Experience, Raintimes) som utgör det spanska AOR bandet Secret är just nu aktuella med nya albumet ”Stop This World”. En mycket bra platta som bör uppmärksammas. Det låter förstås mycket 91 Suite, men här kan man även höra stora likheter med bland annat Bon Jovi och till en viss del även den lite mer rockiga Richard Marx. Har alltid gillat Iván González gitarrlir och här gör han i alla fall inte mig besviken. Snygga licks rakt igenom hela plattan i stil med Richie Sambora. Även Jesús Espín gör en helt ok insats bakom mikrofonen även om hans sång har mer att önska.

Albumet innehåller 10 högklassiga spår där man bland annat kan hitta en countrydoftande cover på Roxette´s hit ”Dressed For Succes”. Tycker det är ett kul val av cover. Här kan man även hitta grymma låtar som ”Stop This World”, ”Until It´s Over”, ”Nothing To Say”, ”If Only For One Night”, ”New Life”, ”Everything Is Gone” och ”Take It Easy”. Finns inga direkta svagheter att skriva om när det gäller låtmaterialet utan det håller som sagt en hög nivå.

Albumet finns nu ute digitalt via bland annat Spotify. Missa inte det för detta är riktigt bra.

Betyg 9/10

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s