Black Paisley och One Desire intar Kägelbanan i Stockholm den 14:e oktober

Black Paisley och One Desire intar Kägelbanan i Stockholm för en kväll med nordisk melodiös rock i världsklass lördagen den 14:e oktober. Detta är ett måste för alla fans av melodiös rock!

Om Black Paisley
Black Paisley levererar välskriven melodiös rock med härliga gitarrer och medryckande refränger. Stockholmsbandet Black Paisley bildades 2015 -och är en av nykomlingarna inom Classic Rock som förvaltar arvet från band som Whitesnake, Scorpions och Thunder i kombination med modern produktion och hyllat nytt låtskrivande. Bandet har passerat över 10.000.000 spins på de olika streamingplattformarna och växer stadigt både i Europa och USA. Bandet turnerar nu i Europa med material från nya albumet Human Nature, bl.a mixat av AC/DC legendaren Mike Fraser.

Om One Desire
Finska One Desire tog världen med storm med sin självbetitlade debut 2017, och jättehiten ”Hurt”. Med gitarristen och låtskrivaren Jimmy Westerlund i spetsen har bandet krönt stora framgångar och senast avslutat en Finlandsturné och ett nytt livealbum med Vasa filharmoniker. Spelningen på Kägelbanan blir bandets enda Sverigespelning
2023.

Event på Södra Teaterm
https://sodrateatern.com/evenemang/information/black-paisley-1/

Biljetter
https://secure.tickster.com/sv/vh9df6abe21n7tc

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s