Retroplattan: Robin Beck – ”Trouble or Nothin'”

Här har vi ett riktigt guldkorn! Det handlar förstås om sångerskan Robin Beck´s platta ”Trouble or Nothin’” från 1989. Förutom superhiten ”First Time” kan man här hitta låtar som till exempel ”Hide Your Heart”, ”Don’t Lose Any Sleep”, ”Save Up All Your Tears”, ”In A Crazy World Like This”, ”Tears In The Rain” och ”Sleeping With The Enemy”. Skivan håller en så pass hög nivå så det är bara att luta sig tillbaka och låta den snurra på spår för spår.

Medverkar på albumet gör även rad grymma musiker som bland andra  John McCurry, Steve Lukather, Hugh McDonald, Bobby Chouinard, Steve Ferrone och Robbie Kondor. Som producent och låtskrivare står ingen mindre än Desmond Child. Diane Warren är ett annat välbekant namn som varit med och skrivit låtar här.

Detta är som sagt riktigt guldkorn som följt med mig genom åren och dammas av allt som oftast när man vill ha en härlig dos av Robin Beck och AOR från slutet på 80-talet.

Skriven av Henric Wahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s