No Limits släpper debutsingel

Det nya AOR-projektet No Limits med Stefano Lionetti och Lenny Macaluso i spetsen släppte nyligen singeln ”Ride Or Die” där man även kan höra Robbie LaBlanc på sång. Ytterligare låtar kommer att släppas under året. Lyssna på första singeln via Spotify.

No Limits is born from the winning songwriting partnership between Lionville mastermind Stefano Lionetti and Lenny Macaluso, well known as Tina Turner’s former bandleader/guitarist at the start of her solo career and songwriter of 80s Power Anthems like “The Touch” (Transformers: The Movie), “Thunder in Your Heart” (Rad), “Never Surrender” (Kickboxer). ”Ride or Die” is our first song to date, but you will hear more in the coming months/years.

Line up: Stefano Lionetti: co-written, co-produced, arranged, guitars, keyboards, BG vocals Lenny Macaluso: co-written, co-produced Giulio Dagnino: bass, engineering, mixing, mastering Martino Malacrida: drums

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s