Rick Springfield släpper nytt album i augusti

Den 4:e augusti släpper Rick Springfield nya studioalbumet “Automatic” via bolaget Songvest Records. Plattan kommer att innehålla följande låtar:

1. Exit Wound
2. She Walks With The Angels
3. Come Said The Girl
4. Automatic
5. Broke House
6. This Town
7. When God Forgets My Name
8. Heroes
9. Love Ain’t Cool (Sha Do Wup)
10. Works For Me
11. Fake It Til You Make It
12. The Cure For Loneliness
13. Invisible World
14. Make Your Move
15. In Case Of Fire Break Glass
16. Did I Just Say That Out Loud
17. Someday I Will Fly
18. Neutron Star
19. Feed Your Soul
20. We Are Eternal

Lämna ett svar