Recension: Stardust – “Kingdom of Illusion”

Ett av mina favoritband de senaste åren släpper nu sitt andra album och det låter minst sagt ganska exakt som jag tänkte mig. Lite sämre än debuten. 

Nu låter det sämre än vad det är för debuten var världsklass med sina grymma melodier och sin glittriga keyboard. Jag tycker i och för sig inte man försökt fortsätta i samma spår här utan har nog jobbat för att utveckla soundet och sådant tycker jag alla band skall ha en eloge för. 

Vad får man då? Jo, melodier finns även här, stabil sång också. Det är på det hela taget en rätt skön platta, det är tyvärr bara lite svagare låtar än föregångaren. Det finns ingen ”Bullet to my heart” heller utan materialet är just bara bra, inte mer. Feelgoodkänslan infinner sig dock och det finns intressanta bitar som jag låter er själva upptäcka när plattan släpps 16/6. 

Betyg 6/10 

Av: Måns Enheim 

Lämna ett svar