Retroplattan: Attraction 65 – “s/t”

2003 släppte bandet Attraction 65 med den numer bortgångne sångaren Greg Fulkerson (Blue Tears) ett mycket bra album via det svenska bolaget Atenzia Records. Plattan innehåller en rad lyssningsvärda låtar som till exempel “Believe”, “Roll On”, “In Another Life”, “Stand”, “Strong”, “Call My Name”, “Swept Away” och “Eden”. Här bjuds man modern melodiös rock med stora influenser av bland annat Bon Jovi men även en nypa U2.

Greg Fulkerson visar här vilken fantastisk sångare han var. Tyvärr lämnade han jordelivet allt för tidigt. Attraction 65 bestod även av medlemmarna Mike Spears (bas), Ludo Baccherini (trummor), Paul Zegelien (gitarr) och Robert Streets (gitarr, trummor)

Detta är en platta som jag allt som oftast återvänder till då den som sagt är riktigt bra. Albumet finns inte att hitta på de digitala plattformarna, men låtarna finns trots allt att lyssna på via Youtube.

Skriven av Henric Wahlberg

Lämna ett svar