Autumn´s Child´s nya album släpps i Europa i januari 2024

Den 19:e januari 2024 släpper  Autumn´s Child sitt nya album “Tellus Timeline” i Europa och man kommer att göra det via bolaget Pride & Joy Music.

1. A Strike Of Lightning
2. Gates Of Paradise
3. Here Comes The Night
4. We Are Young
5. Around The World In A Day
6. On The Top Of The World
7. This Is Goodbye
8. Juliet
9. Come And Get It!
10. Never Surrender
11. I Belong To You

Lämna ett svar