Kategoriarkiv: Okategoriserade

”The Best Of AOR & Melodic Rock” på Spotify

Ytterligare låtar har nu lagts till på Spotifylistan ”The Best Of AOR & Melodic Rock”.

The Graces – ”Perfect View”
The Graces – ”Out In The Fields”
Tonio K – ”Stay”
Gary Wright – ”You Don´t Own Me”
Gary Wright – ”I Can Feel You Cryin´”
Gary Wright – ”Heartbeat”
Joe Satriani – ”Ride”
Wilson Brothers – ”Feeling Like We´re Strangers Again”
Wilson Brothers – ”Why´d You Have To Be so Beautiful”
Geir Rönning/Karoliina Kallio – ”Champions Of The Day”
Geir Rönning – ”Ready For The Ride”
Geir Rönning – ”You Found Love”
Boudreaux – ”Take The Money And Run”
Boudreaux – ”Why Did Our Love Go Away”
Keen Hue – ”Juicy Fruit Lucy”
Keen Hue – ”Tell No Tales”
Keen Hue – ”Into The Night”
Bobby Barth – ”Once In A Lifetime”
Bobby Barth – ”Dangerous Games”
Bobby Barth – ”Knifes Edge”
Jamie Allen – ”Back In The Day”
Jamie Allen – ”Ghost Of My Hometown”
Dave Bickler – ”Magic”
Dave Bickler – ”Lights”
Dave Bickler – ”The Sky Is Falling”
Jeff Brown – ”Once In Every Lifetime”
Jeff Brown – ”Stay With Me”
Kjetil By/Robin Beck – ”New York Rain”
Kjetil By/Robin Beck – ”White Nights”
Kjetil By/Robin Beck – ”Better Days”
The Todd Hobin Band – ”Lost Without Your Love”
The Todd Hobin Band – ”Jealousy”
Greg Stryker Band – ”Edge Of The Night”
Greg Stryker Band – ”Streets On Fire”
Greg Stryker Band – ”Missing You”
Sweet Crystal – ”In God We Trust”
Sweet Crystal – ”Come As We Are”
Dave Friday Band – ”Love Is Overrated”

Zinny Zan släpper sitt nya album i maj

Fredagen den 20:e maj släpper sångaren/låtskrivaren Zinny Zan (Easy Action, Shotgun Messiah) och hans band nya albumet ”Lullabies for the Masses” via bolaget Wild Kingdom. Plattan kommer att bestå av följande låtar:

1. Heartbreak City
2. Bombs Away
3.  Its No Good
4. Heal The Pain
5. Nobody Gets Out Of Here Alive
6.  Welcome To The Show
7. Let It Rock
8. Goodbye To Yesterday
9. The One

Här kan man se en musikvideo till öppningsspåret ”Heartbreak City”

Electric Boys släpper ny singel i februari

Fredagen den 4:e februari dyker Electric Boys upp med singeln ”Favorite Hello, Worst Goodbye” via bolaget Mighty Music. Så här går att läsa om den kommande singeln:

While waiting for more shows to happen, amidst Covid-19 years, ELECTRIC BOYS have decided to release a couple of new tracks. These are songs that the Swedish band recorded during the ”Ups!de Down” sessions. The first one, ”Favorite Hello, Worst Goodbye” is comin’ out on digital platforms on the 4th of February. If you are into old-school American hard rock, like Cheap Trick, this might tickle your fancy.

« Äldre inlägg Senaste inläggen »