Etikettarkiv: Giant

Video: Giant – ”Let Our Love Win” 

Giant är som bekant på gång med nytt studioalbum och under onsdagen presenterades en musikvideo till första singeln ”Let Our Love Win” 

Giant presenterar omslag + låtlista för sitt kommande album

Klassiska AOR bandet Giant släpper i januari 2022 sitt femte album ”Shifting Time” via bolaget Frontiers Records. Här kan man nu bland annat spana in omslag och låtlista.

GIANT, the powerhouse rock quartet, are set to unleash their highly anticipated fifth studio album, “Shifting Time” on January 21, 2022.
”We have worked so hard and we are very happy and proud of this record, along with Dann”, says David Huff.
Truly the production, songwriting, and performances shine throughout ”Shifting Time”.
More details to come….

1.    Shifting Time
2.    Let Our Love Win
3.    Never Die Young
4.    Don’t Say A Word
5.    My Breath Away
6.    Highway Of Love
7.    It’s Not Over
8.    The Price Of Love
9.    Standing Tall
10.    Anna Lee
11.    Don’t Wanna Lose You
12.    I Walk Alone

För ytterligare information: